Dit is Studenten Energie

U ziet soms door de bomen het bos niet meer. Welke energieleverancier biedt het beste product aan? Kiest u voor een grote bekende naam of juist een kleinere energieleverancier met een mooie actie? Het bepalen van de juiste leverancier kost veel tijd en energie. Energie die u juist niet wilt verspillen. Bovendien wilt u verzekerd zijn van de beste energieprijzen voor uw unieke wensen en behoeften.

Transparant en overzichtelijk

Studenten Energie gaat voor u op zoek naar de beste optie voor uw (duurzame) energie. Onze adviseurs vergelijken het aanbod van leveranciers en geven de verschillende mogelijkheden overzichtelijk voor u weer. Studenten Energie werkt met alle Nederlandse energieleveranciers samen, waardoor een transparant en overzichtelijk advies wordt uitgebracht. Hierbij kijken we vooral naar uw wensen én de gunstigste tarieven. Ook denken wij mee in mogelijkheden van energiebesparingen.

Voordelen collectieve inkoop
Studenten Energie koopt voor kleinverbruik collectief energie in. Uw volume wordt dan gecombineerd met andere gebruikers met dezelfde wensen en behoeften. Hierdoor kan Studenten Energie een flink prijsvoordeel voor u behalen. Bovendien verloopt het contact voor uw energiezaken altijd via een tussenpersoon van Studenten Energie. Vragen of storingen worden door deze tussenpersoon direct gecommuniceerd met de energieleverancier, zodat u geen ergernis heeft van een lange wachtrij van een klantenservice.

Onderwijsinstellingen
Ook als onderwijsinstelling maakt u gebruik van de diensten van Studenten Energie. In openbare gebouwen wordt veel energie verbruikt. U wilt daarentegen de energiekosten zo laag mogelijk houden. Studenten Energie voorziet u van een onafhankelijk en transparant advies en ontzorgt u op het gebied van energiezaken.

TJK Energie Advies is de overkoepelende organisatie van Studenten Energie. TJK Energie Advies houdt zich vooral bezig met de energiemarkt voor grootzakelijke en MKB-bedrijven. Met Studenten Energie specialiseren we ons volledig op de wensen en behoeften van studenten.